Intalnirea de tineret a fost super!

Buna tuturor! Tocmai m-am intors de la intalnirea de tineret si a fost super. Am fost doar 10 dar tinerii care au fost prezenti sunt dintre cei care vin in mod regulat. Pot sa vad ca Dumnezeu chiar lucreaza in vietile acestor adolescenti. Cristi a vorbit despre cum avem si vom avea parte de presiuni si ispite in lumea asta, dar trebuie sa ne impotrivim lor si sa ne predam viata lui Hristos. Astfel putem fi schimbati de El si sa avem puterea sa facem ceea ce e drept. Sambata asta vrem sa iesim cu grupul sa mancam ceva sau sa facem ceva impreuna, pentru a le arata ca poti sa fi crestin si sa faci lucruri normale, cum ar fii sa iesi la o inghetata. Speram sa avem o influenta pozitiva asupra lor in asa fel incat sa creasca tari in Domnul si sa ii slujeasca lui aici in Rm. Valcea in anii care vor venii. Uite cateva poze cu grupul...


Avem niste vesti exceptionale! Avem pe cineva care e gata sa fie botezat. Telu, pretenul nostru, cu care tata si Cristi studiaza biblia in fiecare saptamana, va fi botezat pe 8 Noiembrie, in doua saptamani. Suntem foarte entuziasmati pentru Telu si ne rugam ca Dumnezeu sa fie cu el. Speram ca va creste puternic in Domnul si ca va fii un slujitor bun pentru El aici in Rm. Valcea.

Slujba de azi dimineata a fost buna. Un om, pe nume Gigi, prieten cu domnul Telu, l-am mai mentionat si alta data a venit si putem vedea cum Dumnezeu lucreaza in toata familia lui. Astazi a venit la biserica impreuna cu nevasta si fiica lui si pareau foarte atenti la tot ceea ce Cristi spunea. Zilele trecute intr-o seara, tatal meu si Crisit au fost in vizita la ei si au putut vorbii deschis despre evanghelie si au fost foarte deschisi la a asculta ceea ce tata si Cristi le-au spus. Nadajduim ca Dumnezeu sa ia familia asta si sa o foloseasca spre slava Lui si sa schimbe vietile lor in asa fel incat ei sa isi predea inima Lui.

Pastrati-ne in rugaciunile voastre si rugati-va pentru persoanele pe care le-am mentionat in postare. Rugati-va ca Dumnezeu sa ii ajute sa vada Lumina Fiului Sau, Isus Hristos. Rugati-va ca El sa ii schimbe si sa ii faca dupa scopurile Sale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu