”Pregatiri pe ultima suta de metri”

Sunt bucuros să pot scrie ce s-a mai întâmplat în săpămâna care a trecut. Una dintre artele pe care le iubesc este muzica. Am fost la Filarmonica din orașul nostru cu un grup de adolescenți. Ceea ce m-a impresionat, a fost dorința lor după muzica de calitate, muzica cântată ”ca la carte”. Ei bine, mai exsista și tineri cărora le place muzica simfonică, nu doar vaietele ciudate ale lui ”Minune, Salam, Guță and co.” Care au fost reacțiile? Le-a plăcut extraordinar de mult. Probabil ca atunci când vom mai avea ocazia, vom merge într-un număr mai mare.
Pregătirea pentru serbarea din 11 decembrie, de la ora 19:00 de la Casa Științei, intră pe ultima sută de metri. Copiii s-au mobilizat într-un mod extraordinar și cred din toată inima că le place ceea ce fac. O să cântăm câteva colinde de Crăciun, vom avea o scenetă intitulată ”Târgul de Crăciun”, un mesaj din Cuvânt, și cel mai probabil și ceva de-ale gurii la sfârșit. Suntem tare entuziasmați de această lucrare. Ne rugăm Domnului ca prin mărturia copiilor, părinți să-l poată accepta pe Cristos ca Domn și Mântuitor.
Să nu uit...sâmbătă doamnele au avut o întâlnire a lor. Împreună cu Jennifer, Anca, și soția mea Irina, au confecționat anumite decoruri de Crăciun. Frumos! Jenn a avut un mesaj pentru cei prezenți în care a vorbit despre moștenirea pe care o lăsăm copiilor noștri ca și mame.

Chase a împlinit 15 ani. Este cel de-al doilea copil al familiei Harrod. Este un baiat cu mult bun simț, smerit, responsabil și cred că nu doar o binecuvântare pentru familia lui, ci și pentru noi cei care îi suntem prieteni. Domnul să te ajute să ții aproape de El Chase.

Duminică...waw, mi-au dat lacrimile când i-am auzit pe Mădă și Ioana rugându-se pentru prima dată. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ei așa cum o fac și pentru ceilalți. Am vorbit despre întoarcerea acasă în părtășia lui Cristos, la dreapta Lui acolo unde sunt bucurii veșnice. Așa mă bucur să văd cum Dumnezeu lucrează de fiecare dată când ne întâlnim. Este lucrarea Lui, iar pentru noi este un har să fim fim conlucrătoari cu El. Dragii noștri cititori vă chemăm să mijlociți în continuare pentru noi ca Dumnezeu să ne dea izbândă în tot ceea ce facem. Până la următoarea postare, vă dorim binecuvântarea Domnului în lucrare și în relația cu El.

0 comments:

Trimiteți un comentariu