O săptămână fantastică!!!

”Tot ceea ce faceți să faceți ca pentru Domnul”. Este o remarcă din Sfintele Scripturi care ne face să credem că fiecare lucru va fi răsplătit de Dumnezeu la vremea potrivită. Am încercat să punem în practică ceea ce am făcut în ultima perioadă cu cei mici. Ce a iesit? O să vedeți în fotografiile care vor urma. Înainte de a vă prezenta câteva imagini cu Serbarea din 11 Decembrie, țin să vă spun că Duminică seara ne-am bucurat împreună cu Estera Beu care a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani. Estera, îți dorim mulți ani în Domnul și El să te folosească spre slava Lui.


Nu vreau să vorbesc așa de mult despre serbare. A fost rodul muncii unei echipe care s-a daruit din toate punctele de vedere în așa fel încât evenimentul să iasă bine. Ceea ce a fost cel mai important, a fost faptul că Hristos Domnul a fost înălțat. Copiii s-au prezentat de o manieră frumoasă. Fiecare și-a învățat rolul din scenetă. Sunt convins că au fost și emoții, dar le-au depășit cu brio. Iată mai jos câteva poze și flmulețe de la serbarea ”Târgul de Crăciun”









Pe 18 decembrie, ora 19:00... e mare sărbătoare la Rm. Vâlcea. Este de fapt o sărbătoare unică în orașul nostru. Sărbătoarea se numește ”Ziua lui Hristos.” Împreună cu Claudiu Nițișor și organizația Pro Help, organizația ”Bunul Păstor” a consimțit să fie parte din acest proiect la care sunt așteptați în jur de 2000 de copii plus părinți. În cadrul evenimentului vom cânta colinde care vorbesc despre nașterea Mântuitorului, vom avea o prezentare coregrafică, un moment în care vom desena o imagine interesantă, un mesaj din Cuvânt și multe altele. Vor fi prezente câteva televiziuni cât și ziariști de la diverse publicații. Dragii mei e o sărbătoare mare, de aceea vă chem să vă rugați împreună cu noi pentru ca oamenii să rămână cu ceva prețios din acest festival...ISUS HRISTOS. Voi reveni cu detalii după eveniment. Până atunci Domnul să fie glorificat în toate lucrurile...

0 comments:

Trimiteți un comentariu