Prima saptamana de scoala!!!

Buna tuturor! Ei bine am inceput toate programele ce se desfasoara dupa programul de scoala. Am avut parte de vreo 18- 20 de copii in fiecare zi pentru progamul de ajutor cu temele si in jur de 15 pentru cursurile de engleza (6-13)si in jur de 6- 7 pentru cursurile de engleza pentru grupa de varsta (14-18). Vineri cand am avut programul de teme, am avut parte si de primul nostru voluntar. Bunica uneia dintre fetitea stat 2 ore cu nepoata ei si ne-a ajutat sa notam temele si munca suplimentara pe care le dadusem copiilor. Ea a promis ca va incerca sa vina o data pe saptamana pentru a ne ajuta si va incerca sa mai faca rost de ale materiale pentru copiii pentru munca suplimentara. Aceasta a fost foarte incurajator pentru noi, sa vedem ca altcineva, in afara noastra, isi overa voluntar timpul si energia pentru acesti copii.

Am uitat sa scriu in ultima postare ca orice este dornic sa faca voluntariat o data pe saptamana timp de 2 ore poate venii sa ne ajute cu programul de teme desfasurat dupa orele de scoala. Vom accepta toti voluntarii pentru ca vrem ca sa lucram mai mult 1-1 cu copii pentru ca ei sa poata invata mai mult. Daca vreti sa va oferiti voluntar sau aveti intrebari va rugam sa ne sunati la:
Irina:0746 627 808
Cristi:0788 687 309
Cody:0788 254 664

Astazi la intalnirea cu adolescentii de Duminica seara, am avut parte de o prezenta buna, vreo 10 tineri. Cristi un indemn scurt din Eclesiatul 11:9 care spune "Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată." Cristi le-a spus ca pot sa mearga sa isi implineasca dorintele lor lumesti si trupesti dar sa stie ca daca procedeaza asa Dumnezeu ii va judeca in ziua din urma. El a mai spus ca desi incerci sa iti umpli viata cu placeri lumesti nu vei fii cu adevarat fericit pana nu vei avea o relatie personala cu Dumnezeu. Toti au spus ca se vor intoarce saptamana viitoare si ca le-a facut placere sa fie aici. Vom vedea!!
Saptamana viitoare voi incerca sa fac niste poze si sa le adaug pe blog.
Pana atunci pastrati-ne in rugaciunile voastre!

0 comments:

Trimiteți un comentariu