Primul botez Nou-Testamental!!!

Vă salut în numele Domnului Isus Cristos, Mântuitorul nostru, care prin jertfa Lui de la Golgota ne-a oferit Harul împăcării. Am trăit bucuria de a oficia primul botez de când m-a chemat Dumnezeu în slujirea de păstor. A fost o experiență unică. Am scris în postarea anterioară ceva despre eveniment, dar aș vrea să vă spun mai multe. Lavinia și Mădălin, au fost niște scumpi din toate punctele de vedere. Înaintea celor prezenți au mărturisit așa cum au știut (mi-a plăcut naturalețea lor) cum a lucrat Dumnezeu în viața lor. Puteai citi pe fețele lor că ceea ce s-a întâmplat în viețile lor este real, și că trăiesc într-adevăr cu Dumnezeu. Pentru ei bătălia abia a început. Vor veni încercări, pe lângă bucurii și realizări, dar mă rog Domnului să îi ajute să treacă biruitori prin ele. Mă bucură determinarea Laviniei, și preocuparea ei de a trăi pentru Dumnezeu. Domnul să-i dea dragoste pentru lucrurile sfinte, iar pe Mădă să îl ajute să crească în fiecare zi în asemănarea lui Cristos. Vă chem să vă rugați pentru Fane. Este un om cu o inimă extraordinară, care încă nu s-a hotărât să-l mărturisească public pe Cristos. Domnul să lucreze și în viața lui în așa fel încât prin tot ceea ce face să-i fie plăcut lui Cristos.

Timpul petrecut Duminică în biserica din Băile Olănești a fost o mângâiere atât pentru mine cât și pentru cei prezenți. Fratele păstor din biserica locală ne-a adus încurajare prin Cuvânt. Mă rog ca Dumnezeu să-l binecuvinteze. Dacă cu o duminică înainte de oficierea botezului, am uitat să dau paharele fraților la Cina Domnului, nici Duminică nu a ieșit totul ca pe roate. L-am scăpat pe Mădă în apă. De fapt apa fiind prea mică, am ținut cu tot dinadinsul să-l bag sub apă, așa că i-am dat drumul, după care l-am scos afară :) Evenimentul nu a avut urmări neplăcute...Mai jos puteți vedea câteva poze de la sărbătoarea de Duminică...

Este mare bucurie în cer atunci când îl mărturiseşti pe El

Salutare tuturor,

Am avut o saptămână grozavă. Domnul a fost bun cu noi în ceea ce privește păstrarea făgăduințelor Lui, și ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări cerești...așa știe El să facă...asta este treaba Lui...Duminica trecută a fost pentru prima dată după ordinarea mea când am dat Cina Domnului. A fost un eveniment special pentru mine...firește emoțiile au fost la ele acasa. Ce să mai zic că uitasem să dau paharele fraților :) În cele din urmă am scos-o la capăt. A fost un eveniment nou, mai ales pentru cei care sunt prieteni ai bisericii. Mă rog lui Dumnezeu să își lărgească Împărăția prin fiecare dintre noi în așa fel încât tot mai mulți să putem comemora acest eveniment special, care ne aduce aminte de ceea ce Isus Cristos a săvârșit în locul nostru.

Frumos eveniment, are importanța lui, însă ceea ce m-a lăsat fără replică s-a întâmplat luni dimineața. Două persoane tare dragi familiei noastre și comunității în care slujesc, s-au decis să-l mărturisească pe Domnul Isus în apa botezului. Așa de hotărâți sunt încât au spus că nu vor să mai amâne. Mă bucur din toată inima mea pentru hotărârea lor. Cei doi sunt mamă și fiu. Să vă întărească Dumnezeu. Vă chem în numele Domnului să vă rugați pentru acest eveniment care va avea loc Duminică 14.02.2010 la Băile Olănești. Rugați-vă ca Dumnezeu să-i atingă prin Cuvântul Său și pe cei care nu au luat o hotărâre pentru Cristos. Dumnezeu să fie înălțat în tot ceea ce facem fiecare dintre noi. El merită toată gloria!
PS. Este primul botez din biserica noastră, și este doar începutul!!!

Dumnezeu este vrednic de lauda!

Am fost mai ”zgârcit” cu scrisul în ultima perioada...dar revin cu forțe proaspete. Au fost câteva zile în care s-au întâmplat o serie de lucruri....Să o luăm pe rând. Frigul se pare că i-a cam ținut acasă pe cei mici. Nu pe toți, ce-i drept, dar o parte din ei probabil că nu au mai putut veni și din această cauză. Cei care au venit au trezit în mine admirație. Mă tot gândesc la harul pe care ni l-a făcut Dumnezeu de a lucra cu acești minunați copii. Ni s-au mai adăugat câțiva; sunt așa de dulci!!!! Au întrebări la care, ce-i drept, nu mă aștept. Sunt activi, preocupați de ceea ce le spunem și mereu puși pe ”șotii”.

Timpul trece așa de repede și odată cu el trec și eu. Am făcut 31 de ani...frumoasă vârstă!!! Dacă mă uit în urmă, aș vrea să fi putut face anumite lucruri mai devreme...dar asta e...învățăm în timp. Gata, nu mai vorbesc despre mine. Să trecem la lucruri mai importante. Luna aceasta vom avea o nouă temă surpriză, temă despre care vă vom împărtăși săptămâna viitoare. Vremea a început să se schimbe...asta e bine. Ne dorim ca și cei mici să se schimbe. Știm că acest lucru se poate întâmpla prin exemplul personal, de aceea vă provoc să vă rugați împreună cu noi ca Dumnezeu să modeleze acești copii în așa fel încât fiecare să reprezinte interesele Celui Preaînalt. Vă doresc o săptămână binecuvântată și mult har în slujire...