Craciun Fericit!

Hei! Am vrut sa va urez un Craciun fericit si sper ca Dumnezeu sa va Binecuvanteze pe toti.

Festivalul de Craciun a iesit grozav!

Buna tuturor! Vinerea care a trecut am avut festivalul de Craciun. I mers fosrte bine chiar daca nu au venit un numar la fel de mare ca cel pe care l-am dorit. Au fost in jur 1200- 1300 de copii si in jur de 1600-1700 de oameni, inclunzand adultii. Aceasta a fost o oportunitate grozava de a impartasi adevaratul mesaj de Craciun cu multe persoane si sa le spunem despre Mantuitorul nostru, Isus Hristos. Iata cateva fotografii si clipuri video de la festival.




Am luat o vacanta de la cursurile de engleza si sesiunile de teme, pentru sarbatori, dar vom reincepe pe data de 5 ianuarie dupa ce copiii incep iarasi scoala. Suntem foarte incantati cu privire la noul an si ceea ce ne va aduce si nadajduim ca Dumnezeu va lucra in vietile oamenilor de aici din Rm. Valcea.

Pastrati-ne in rugaciunile voastre!

O săptămână fantastică!!!

”Tot ceea ce faceți să faceți ca pentru Domnul”. Este o remarcă din Sfintele Scripturi care ne face să credem că fiecare lucru va fi răsplătit de Dumnezeu la vremea potrivită. Am încercat să punem în practică ceea ce am făcut în ultima perioadă cu cei mici. Ce a iesit? O să vedeți în fotografiile care vor urma. Înainte de a vă prezenta câteva imagini cu Serbarea din 11 Decembrie, țin să vă spun că Duminică seara ne-am bucurat împreună cu Estera Beu care a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani. Estera, îți dorim mulți ani în Domnul și El să te folosească spre slava Lui.


Nu vreau să vorbesc așa de mult despre serbare. A fost rodul muncii unei echipe care s-a daruit din toate punctele de vedere în așa fel încât evenimentul să iasă bine. Ceea ce a fost cel mai important, a fost faptul că Hristos Domnul a fost înălțat. Copiii s-au prezentat de o manieră frumoasă. Fiecare și-a învățat rolul din scenetă. Sunt convins că au fost și emoții, dar le-au depășit cu brio. Iată mai jos câteva poze și flmulețe de la serbarea ”Târgul de Crăciun”









Pe 18 decembrie, ora 19:00... e mare sărbătoare la Rm. Vâlcea. Este de fapt o sărbătoare unică în orașul nostru. Sărbătoarea se numește ”Ziua lui Hristos.” Împreună cu Claudiu Nițișor și organizația Pro Help, organizația ”Bunul Păstor” a consimțit să fie parte din acest proiect la care sunt așteptați în jur de 2000 de copii plus părinți. În cadrul evenimentului vom cânta colinde care vorbesc despre nașterea Mântuitorului, vom avea o prezentare coregrafică, un moment în care vom desena o imagine interesantă, un mesaj din Cuvânt și multe altele. Vor fi prezente câteva televiziuni cât și ziariști de la diverse publicații. Dragii mei e o sărbătoare mare, de aceea vă chem să vă rugați împreună cu noi pentru ca oamenii să rămână cu ceva prețios din acest festival...ISUS HRISTOS. Voi reveni cu detalii după eveniment. Până atunci Domnul să fie glorificat în toate lucrurile...

”Pregatiri pe ultima suta de metri”

Sunt bucuros să pot scrie ce s-a mai întâmplat în săpămâna care a trecut. Una dintre artele pe care le iubesc este muzica. Am fost la Filarmonica din orașul nostru cu un grup de adolescenți. Ceea ce m-a impresionat, a fost dorința lor după muzica de calitate, muzica cântată ”ca la carte”. Ei bine, mai exsista și tineri cărora le place muzica simfonică, nu doar vaietele ciudate ale lui ”Minune, Salam, Guță and co.” Care au fost reacțiile? Le-a plăcut extraordinar de mult. Probabil ca atunci când vom mai avea ocazia, vom merge într-un număr mai mare.
Pregătirea pentru serbarea din 11 decembrie, de la ora 19:00 de la Casa Științei, intră pe ultima sută de metri. Copiii s-au mobilizat într-un mod extraordinar și cred din toată inima că le place ceea ce fac. O să cântăm câteva colinde de Crăciun, vom avea o scenetă intitulată ”Târgul de Crăciun”, un mesaj din Cuvânt, și cel mai probabil și ceva de-ale gurii la sfârșit. Suntem tare entuziasmați de această lucrare. Ne rugăm Domnului ca prin mărturia copiilor, părinți să-l poată accepta pe Cristos ca Domn și Mântuitor.
Să nu uit...sâmbătă doamnele au avut o întâlnire a lor. Împreună cu Jennifer, Anca, și soția mea Irina, au confecționat anumite decoruri de Crăciun. Frumos! Jenn a avut un mesaj pentru cei prezenți în care a vorbit despre moștenirea pe care o lăsăm copiilor noștri ca și mame.

Chase a împlinit 15 ani. Este cel de-al doilea copil al familiei Harrod. Este un baiat cu mult bun simț, smerit, responsabil și cred că nu doar o binecuvântare pentru familia lui, ci și pentru noi cei care îi suntem prieteni. Domnul să te ajute să ții aproape de El Chase.

Duminică...waw, mi-au dat lacrimile când i-am auzit pe Mădă și Ioana rugându-se pentru prima dată. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ei așa cum o fac și pentru ceilalți. Am vorbit despre întoarcerea acasă în părtășia lui Cristos, la dreapta Lui acolo unde sunt bucurii veșnice. Așa mă bucur să văd cum Dumnezeu lucrează de fiecare dată când ne întâlnim. Este lucrarea Lui, iar pentru noi este un har să fim fim conlucrătoari cu El. Dragii noștri cititori vă chemăm să mijlociți în continuare pentru noi ca Dumnezeu să ne dea izbândă în tot ceea ce facem. Până la următoarea postare, vă dorim binecuvântarea Domnului în lucrare și în relația cu El.

Noutăți din slujire

Dragii mei,

S-a cam lasat frigul peste Râmnicu Vâlcea, dar nu și peste sufletele noastre. A fost o săptămână bună pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu. Vă spuneam în postarea trecută că prin Harul lui Dumnezeu vrem să avem o serbare de Crăciun undeva în data de 11 decembrie. Țin să vă spun că micuții sunt foarte entuziasmați. Săptămâna care a trecut am început repetițiile și distribuirea rolurilor. Lucrurile decurg într-un mod tare frumos și nădăjduim ca la această serbare să fie prezenți atât părinții copiilor, cât și prietenii lor. Timpul în care suntem cu cei mici este o adevărată binecuvântare pentru mine și soția mea Irina, și cred că același lucru îl pot spune Cody și Mădă care ne ajută regulat. Sâmbătă am fost la pescuit. Ori de câte ori am ocazia să pescuiesc, pentru mine este o oportunitate în care pot reflecta la spusele Domnului Isus:"vă voi face pescari de oameni.” În fiecare săptămână slujesc cu gândul la ”prinderea peștilor.” Nu este ușor. Satisfacția va veni la vremea potrivită. Duminică ne-am întâlnit la părtășia de dimineată. Ne-am bucurat așa de mult pentru domnul Gigi și doamna Lenuța. Au venit cu dragă inimă să asculte Cuvântul Domnului și sunt convins că nu au plecat cu inima goală din prezența Domnului. De fapt domnul Gigi spunea că ori de câte ori vine la închinare, se întoarece acasă cu o atitudine diferită. Rugați-vă împreună cu mine pentru mântuirea acestei familii. Provocarea din dimineața de duminică a fost să fim prieteni cu Dumnezeu și nicidecum cu lumea. Seara la adolescenți am vorbit despre Ministrul de Finanțe din Etiopia care este în căutarea antidotului care-i poate da viață veșnică. Am înțeles împreună cu adolescenții că este important să-l primim pe Cristos prin credință și nu prin acțiuni de caritate sau fapte bune. Am avut un timp bun. Ceea ce va pot spune este că acest grup a început să se închege și cred că atâta timp cât vom rămâne în Cuvânt, Dumnezeu va face mari minuni. Până la următoarea postare, Dumnezeu să ne ajute să trăim frumos ca în timpul zilei.