Intalnirea de tineret a fost super!

Buna tuturor! Tocmai m-am intors de la intalnirea de tineret si a fost super. Am fost doar 10 dar tinerii care au fost prezenti sunt dintre cei care vin in mod regulat. Pot sa vad ca Dumnezeu chiar lucreaza in vietile acestor adolescenti. Cristi a vorbit despre cum avem si vom avea parte de presiuni si ispite in lumea asta, dar trebuie sa ne impotrivim lor si sa ne predam viata lui Hristos. Astfel putem fi schimbati de El si sa avem puterea sa facem ceea ce e drept. Sambata asta vrem sa iesim cu grupul sa mancam ceva sau sa facem ceva impreuna, pentru a le arata ca poti sa fi crestin si sa faci lucruri normale, cum ar fii sa iesi la o inghetata. Speram sa avem o influenta pozitiva asupra lor in asa fel incat sa creasca tari in Domnul si sa ii slujeasca lui aici in Rm. Valcea in anii care vor venii. Uite cateva poze cu grupul...


Avem niste vesti exceptionale! Avem pe cineva care e gata sa fie botezat. Telu, pretenul nostru, cu care tata si Cristi studiaza biblia in fiecare saptamana, va fi botezat pe 8 Noiembrie, in doua saptamani. Suntem foarte entuziasmati pentru Telu si ne rugam ca Dumnezeu sa fie cu el. Speram ca va creste puternic in Domnul si ca va fii un slujitor bun pentru El aici in Rm. Valcea.

Slujba de azi dimineata a fost buna. Un om, pe nume Gigi, prieten cu domnul Telu, l-am mai mentionat si alta data a venit si putem vedea cum Dumnezeu lucreaza in toata familia lui. Astazi a venit la biserica impreuna cu nevasta si fiica lui si pareau foarte atenti la tot ceea ce Cristi spunea. Zilele trecute intr-o seara, tatal meu si Crisit au fost in vizita la ei si au putut vorbii deschis despre evanghelie si au fost foarte deschisi la a asculta ceea ce tata si Cristi le-au spus. Nadajduim ca Dumnezeu sa ia familia asta si sa o foloseasca spre slava Lui si sa schimbe vietile lor in asa fel incat ei sa isi predea inima Lui.

Pastrati-ne in rugaciunile voastre si rugati-va pentru persoanele pe care le-am mentionat in postare. Rugati-va ca Dumnezeu sa ii ajute sa vada Lumina Fiului Sau, Isus Hristos. Rugati-va ca El sa ii schimbe si sa ii faca dupa scopurile Sale.

A fost ziua de nastere a cuiva?

Buna tuturor! Ieri Irina a implinit 22 de ani. Am avut o petrecere la apartamentul unde tinem si biserica Duminica si au venit in jur de 25-30 de oameni. Ne-am jucat cateva jocuri, am mancat prajitura, ne-am distrat ca la carte! Toata lumea s-a simtit bine si din nou vrem sa ii uram Irinei La multi Ani! Iata cateva poze de la petrecere....


Pe scurt toate merg bine. Duminica seara, (CODY)a tinut mesajul devotional pentru tineret. Pasajul a fost din Psalmul 139: 1-13 in care se vorbeste despre omniprezenta lui Dumnezeu. Devotiunea mea a fost despre cum noi ca oameni avem pacate ascunse si credem ca nimeni nu stie sau nu le vede, dar DUmnezeu le vede si le cunoaste pe toate. Astfel pacatele noastre nu sunt ascunse deloc. Iata niste poze de la intalnirile de tineret... voi posta mai multe saptamana viitoare impreuna cu video de la Ordinarea lui Cristi.


Cody, n-a putut sa ii ajute pe Irina si Cristi saptamana asta, dar Cristi m-a sunat si mi-a spus ca astazi la Engleza au fost 20 de copii la prima sesiune si 8-9 la a doua. De asemenea avem mai multi copii care vin la sesiunile de teme si curand vom ramane fara locuri in apartamentul nostru mic daca vom contiuna sa crestem astfel. Ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea facilitati mai mari pe viitor.

Sper sa incep sa scriu mai multe pe blog despre cum merg lucrurile in general pe aici. Sper ca aceasta ii va ajuta pe cititorii nostri din SUA sa inteleaga un pic mai bine cum e viata pe aici. Daca aveti comentarii despre postari va rugam sa va simtiti liberi sa le postati in sectiunea de comentari, apasati doar pe cuvantul Comments de deasupra fiecarei postari. Ei bine, pastrati familia noastra, pe Cristi si Irina si lucrarea de aici in rugaciunile voastre!

Ordinarea lui Cristi

Buna tuturor! Imi pare rau ca a durat asa de mult sa scriu postarea aceasta. Am ncercat sa incarc si niste secvente video de la ordinare dar am avut probleme si n-am reusit sa le fac sa mearga. Totusi am reusit sa pun site poze de la ordinare. Le gasiti mai jos. Eu zic ca ordinarea a mers foarte bine si Cristi si Irina sunt foarte fericiti. Cristi a fost un pic emotionati dar a raspuns la toate intrebarile fratelui Rocky si mai apoi pastorii care formau presbiteriatul s-au rugat si au pus mainile peste Cristi. Cristi spune ca acum se simte increzator si gata sa conduca lucrarea de aici din Ramnicul Valcea. Suntem foarte incantati de viitorul lucrarii de aici din Rm. Valcea.

In afara de asta,noi suntem bine si crestem in programul de meditatii si ajutor cu temele, engleza si slujba de Duminica dimineata. Pastrati-ne in rugaciunile voastre!

(voi incerca sa reincarc video sa vad daca merge.)

Oridinarea lui Cristi este maine!

Buna tuturor! Ei bine, fratele Rocky si fratele Mike au ajuns in Romania in siguranta, iar maine va fi ordinarea lui Cristi!! Voi avea fotografii si material video de la ordinare saptamana viitoare si le voi posta pe blog. Suntem foarte fericiti pentru Cristi si Irina si speram sa ii tineti si voi in rugaciunile voastre.

Programul de ajutor cu temele pentru acasa merge foarte bine si de obicei avem in jur de 15- 25 de copii pe zi. Avem un baietel care vine la meditati care este la gradinita, dar a invat deja sa adune si sa scada. Pentru el, aceasta este o mare realizare pentru ca va invata lucrurile acestea numai in clasa I. Speram sa vedem si alte exemple de astfel de copii in viitor, care se straduiesc ca fie cuminiti si sa invete.

Intalnirile noastre cu adolescentii de duminica, merg si ele foarte bine, participa in jur de 8-10 tineri in fiecare saptamana. Voi posta fotografii de la intalnirile cu adolescenti saptamana viitoare. Pana atunci pastrati-ne in rugaciunile voastre!




Ordinarea lui Cristi

Buna tuturor!Imi pare rau ca nu am mai scris pe blog sau ca nu am mai postat fotografii in ultima vreme. Aparatul meu foto s-a stricat saptamana trecuta dar voi avea altul in curand. Ei bine avem vesti bune pentru voi toti, Cristi va avea ordinarea sa ca pastor saptamana viitoare. Mike Goodwin si Fratele Rocky Goodwin vin in Romania miercurea asta si impreuna cu tatal meu si alti pastori romani vor tine serviciul de ordinare Duminica viitoare la ora 2 la biserica baptista Speranta. Serviciul se va incheia cel mai probabil la ora 4 si va fi urmat de o receptie scurta. Suntem cu totii foarte incantati pentru Cristi si Irina si pentru lucrarea lor in viitor in Romania. Prietenul meu Claudiu Nitisor va filma intregul program si i-l voi posta pe blog impreuna cu alte fotografii saptamana viitoare.

Sper de asemenea sa am si niste fotografi de la programul nostru de afterschool candva la sfarsitul saptamanii acesteia. Pana atunci, tineti-ne pe noi toti si mai ales pe Cristi si Irina in rugaciunile voastre.