Prima saptamana de scoala!!!

Buna tuturor! Ei bine am inceput toate programele ce se desfasoara dupa programul de scoala. Am avut parte de vreo 18- 20 de copii in fiecare zi pentru progamul de ajutor cu temele si in jur de 15 pentru cursurile de engleza (6-13)si in jur de 6- 7 pentru cursurile de engleza pentru grupa de varsta (14-18). Vineri cand am avut programul de teme, am avut parte si de primul nostru voluntar. Bunica uneia dintre fetitea stat 2 ore cu nepoata ei si ne-a ajutat sa notam temele si munca suplimentara pe care le dadusem copiilor. Ea a promis ca va incerca sa vina o data pe saptamana pentru a ne ajuta si va incerca sa mai faca rost de ale materiale pentru copiii pentru munca suplimentara. Aceasta a fost foarte incurajator pentru noi, sa vedem ca altcineva, in afara noastra, isi overa voluntar timpul si energia pentru acesti copii.

Am uitat sa scriu in ultima postare ca orice este dornic sa faca voluntariat o data pe saptamana timp de 2 ore poate venii sa ne ajute cu programul de teme desfasurat dupa orele de scoala. Vom accepta toti voluntarii pentru ca vrem ca sa lucram mai mult 1-1 cu copii pentru ca ei sa poata invata mai mult. Daca vreti sa va oferiti voluntar sau aveti intrebari va rugam sa ne sunati la:
Irina:0746 627 808
Cristi:0788 687 309
Cody:0788 254 664

Astazi la intalnirea cu adolescentii de Duminica seara, am avut parte de o prezenta buna, vreo 10 tineri. Cristi un indemn scurt din Eclesiatul 11:9 care spune "Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată." Cristi le-a spus ca pot sa mearga sa isi implineasca dorintele lor lumesti si trupesti dar sa stie ca daca procedeaza asa Dumnezeu ii va judeca in ziua din urma. El a mai spus ca desi incerci sa iti umpli viata cu placeri lumesti nu vei fii cu adevarat fericit pana nu vei avea o relatie personala cu Dumnezeu. Toti au spus ca se vor intoarce saptamana viitoare si ca le-a facut placere sa fie aici. Vom vedea!!
Saptamana viitoare voi incerca sa fac niste poze si sa le adaug pe blog.
Pana atunci pastrati-ne in rugaciunile voastre!

Awana s-a sfarsit si scoala a inceput

Buna tuturor! Vinerea care a trecut am avut programul de inchieiere al clubului Awana. Am avut prezenti vreo 150 de persoane, copii si parintii care au venit sa ii vada. Puteti vedea clipurile video si fotografiile mai jos. Toate lucrurile au mers bine si am avut parte de raspunsuri pozitive din partea parintilor dupa program. Dupa incheierea programului copiilor, tatal meu, Chuck a avut un mesaj din evanghelie pentru toata lumea. A fost o oportunitate grozaava pentru noi de a impartasii evanghelia cu copiii si parintii lor in vara aceasta si abia asteptam anul viitor!

Pentru ca scoala a inceput am inceput din nou mediatiile si programul de ajutor cu temele. Martea vom avea doua sesiuni de teme de la 2- 4 si de la 4-6. Miercurea vom avea acelasi program pentru teme dar vom aveade la 6:30 - 7:30 cursuri de Engleza pentru adulti. Joia, nu vom avea ajutor cu temele, dar in schimb vorm avea cursuri gratuite de engleza de la 2:-3:30 pentru copiii cu varstele cuprinse intre 6-9 ani, iar de la 3:30 - 5 vom avea copii cu varstele cuprinse intre 10-14 ani. Vinerea avem din ou program de teme la aceleasi ore ca si in restul saptamani, iar de la 6:30- 7:30 vom avea cursuri de engleza, gratuite, pentru adolescenti cu varstele cuprinse intre 14:18 ani. Duminca la ora 11:30 - 12:30 avem un studiu biblic pentru toate varstele, iar de la 5- 7 vom avea o intalnire pentru tineret pentru varta cuprinsa intre 14- 18 ani.

Vara aceasta a fost grozava. Am apucat sa ii cunoastem pe acesti copii si sa avem o influeta asupra vietilor lor in mod pozitiv. Speram sa ii vedem pe acesti copii si pe parintilor venind la o relatie trainica cu Dumnezeu. Vrem sa inradacinam in ei valori sanatoase si evlavioase in asa vel incat sa creasca sa fie barbati si femei dedicati lui Dumnezeu.
Ei bine, pastrati-ne in rugaciunile voastre! Dumnezeu sa va binecuvanteze!
















Awana ajunge la sfarsit

Buna tuturor! Ei bine clubul Awana aproape ca s-a sfarsit. Mai avem 2 saptamani si apoi vom avea o ceremonie speciala de inchidere a clubului. Incercam sa inchiriem Cinematograful din Ostroveni pentru a avea destul loc pentru parintii si bunicii copiilor care vor veni sa ii vada la serbare. Voi incerca sa postez datele exacte pentru serbare in urmatoarea postare pe blog.

Duminca am avut cateva persoane noi care au venit la intalnirile noastre multumita lui Telu, un barbat cu care tata si Cristi au studiat biblia o data pe saptamana. Telu l-a invitat pe D-nul Gigi sa vina acum trei saptamani si acesta l-a adus pe unul din prietenii sai saptamana aceasta. Astfel ca Dumnezeu a lucrat prin Telu pentru a aduce 2 persoane ca sa auda evanghelia. Telu l-a tot intrebat pe Cristi cum i-l va folosi pe el Dumnezeu (Telu este limitat intr-un scaun cu rotile, si nu poate sa se deplaseze prea mult), asa ca acum vedem cum Dumnezeu s-a folosit de Telu pentru a aduce pe altii catre Hristos. Este intr-adevar uimitor cum Dumnezeu poate lucra prin viata unei persoane.

Va vom tine la curent!
Tineti-ne in rugaciunile voastre!